السبت، 12 يونيو 2021

طريقة عمل الباباغنوج بالفلفل الأحمر

طريقه بسيطه لعمل اجمل سلط وهى  البابا غنوج مع الفلفل المشوى و قومى بتحضيره و يقدم جانب الاكلات المختلفة على المائدة

المقادير:

  • 200 جرام باذنجان مقطع الى مكعبات
  • 150 جرام فلفل احمر مقطع
  • 150 جرام طماطم مقطعة
  • 100 جرام بصل مقطع
  • 10 جرام من معجون الثوم المشوى
  • زيت زيتون
  • 50 جرام جبنة كريمى
  • 20 جرام كزبرة
  • 20 جرام كمون

طريقة التحضير:

الطريقة :
1 – نحضر صينية و نضع بها الباذنجان مع الطماطم
2 – نضع معها البص و الفلفل الاحمر و نقوم بشوى المكونات بعد رش زيت الزيتون عليهم و نتبلهم بالملح و الفلفل
3 – – نحضر الخلاط الكهربائى و نضع به المكونات المشوية مع الثوم المشوى
4 – نخلط المكونات جيدا معا و نتبلها بالملح و الفلفل
نضعهم فى طبق التقديم و بالهنا و الشفا
  Read more...

This article is copyright ©  مطبخ استراحة حواء


حلويات

0 التعليقات:

إرسال تعليق

شارك

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites