الثلاثاء، 22 سبتمبر 2020

طريقه تجهيز شرائح اللحم بالفليفلة

طريقه جميله جدا لعمل شرائح من اللحمة اليكم من المطبخ الصيني مع صويا صوص و صوص المحار واليكى سيتى المزي من المكونات

  • 300 جرام شرائح لحم بقرى
  • ربع كوب صويا صوص
  • معلقة كبيرة صلصة محار
  • معلقة كبيرة زنجبيل مبشور
  • كوب من اكواز الذرة المعلبة مقطع الى نصفين
  • نصف كوب من الصويا العلب
  • 2 فص ثوم مفروم
  • كوب مرق لحم
  • معلق كبير نشا ذرة
  • 2 معلقة كبير زيت
  • نصف معلق صغيرة زيت سمسم
  • ملح و فلفل حلو

طريقة التحضير:

الطريقة :
1 – نقوم بتتبيل شرائح اللحم بالزنجبيل مع الملح و الفلفل و صلصة الصويا
2 – نضيف اليهم صلص المحار و نتركهم لمد ربع ساعة
3 – نضع طاسة على النار و نضيف اليها زيت السمسم
4 – نضيف اليها الثوم و البصل و نقلب المكونات جميعا معا
5 – نضيف اليهم شرائح الفلفل و نترك المكونات حتى تذلبل على النار
6 – نضيف اليهم اللحمة المتبلة و الذرة و مرق اللحم و نقلب المكونات معا
7 – نضيف اليهم مرق اللحم و الماء و براعم الصويا و نتركهم على النار حتى النضج
يقدم بالهنا و الشفا
  Read more...

This article is copyright ©  مطبخ استراحة حواء


حلويات

0 التعليقات:

إرسال تعليق

شارك

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites