طريقه جميله جدا لعمل شرائح من اللحمة اليكم من المطبخ الصيني مع صويا صوص و صوص المحار واليكى سيتى المزي من المكونات
المقادير:
-
300 جرام شرائح لحم بقرى
-
ربع كوب صويا صوص
-
معلقة كبيرة صلصة محار
-
معلقة كبيرة زنجبيل مبشور
-
كوب من اكواز الذرة المعلبة مقطع الى نصفين
-
نصف كوب من الصويا العلب
-
2 فص ثوم مفروم
-
كوب مرق لحم
-
معلق كبير نشا ذرة
-
2 معلقة كبير زيت
-
نصف معلق صغيرة زيت سمسم
-
ملح و فلفل حلو
طريقة التحضير:
الطريقة :
1 – نقوم بتتبيل شرائح اللحم بالزنجبيل مع الملح و الفلفل و صلصة الصويا
2 – نضيف اليهم صلص المحار و نتركهم لمد ربع ساعة
3 – نضع طاسة على النار و نضيف اليها زيت السمسم
4 – نضيف اليها الثوم و البصل و نقلب المكونات جميعا معا
5 – نضيف اليهم شرائح الفلفل و نترك المكونات حتى تذلبل على النار
6 – نضيف اليهم اللحمة المتبلة و الذرة و مرق اللحم و نقلب المكونات معا
7 – نضيف اليهم مرق اللحم و الماء و براعم الصويا و نتركهم على النار حتى النضج
يقدم بالهنا و الشفا
1 – نقوم بتتبيل شرائح اللحم بالزنجبيل مع الملح و الفلفل و صلصة الصويا
2 – نضيف اليهم صلص المحار و نتركهم لمد ربع ساعة
3 – نضع طاسة على النار و نضيف اليها زيت السمسم
4 – نضيف اليها الثوم و البصل و نقلب المكونات جميعا معا
5 – نضيف اليهم شرائح الفلفل و نترك المكونات حتى تذلبل على النار
6 – نضيف اليهم اللحمة المتبلة و الذرة و مرق اللحم و نقلب المكونات معا
7 – نضيف اليهم مرق اللحم و الماء و براعم الصويا و نتركهم على النار حتى النضج
يقدم بالهنا و الشفا
This article is copyright © مطبخ استراحة حواء
حلويات
0 التعليقات:
إرسال تعليق