الى كل عشاق و محبى الماكولات البحرية اللذيذة قدميها فى طاجن من اسى فود اللذيبذ مع البطاطس قومى الان سيتى بالتعرف على المكونات
المقادير:
-
جمبرى
-
كابوريا اصابع
-
سبيط
-
كالمارى
-
مشروم
-
بصل
-
ثوم
-
بطاطس بوريه
-
زبدة
-
كريمة
-
مرقة
-
ملح و فلفل
طريقة التحضير:
الطريقة : 1 – نضع طاسة على النار و نضيف اليها الزبدة و نضيف اليها الجمبرى 2 – نضيف اليها الثوم و نشوحهم معا حتى يتغير لون الجمبرى 3 – نضيف اليهم الكلمارى و السبيط و الكابوريا و نقلب 4 – نضيف اليهم المشروم و نقلب و نتبلهم بالملح و الفلفل الاسود 5 – نضيف اليهم الكريمة و المرقة و نقلب 6 – نضع المكونات فى طاجن للفرن و نضع على الوجه البطاطس البوريه 7 – نرش البقسماط على الوجه و ندخل الطاجن الى الفرن حتى يحمر وجه يقدم بالهنا و الشفا
This article is copyright © مطبخ استراحة حواء
حلويات
0 التعليقات:
إرسال تعليق