الأحد، 27 سبتمبر 2020

طريقه عمل تارت البطاطس بالبسطرمة

مكونات صدور دجاج بالزبادى

تارت البطاطس بالبسطرمة

مكونات رائعه لعمل اجمل الوصفات لكى تتميزى ب الاكلات الشهية على السفرة فقط معنا انتى متجددة و متميزة امام زوجك اليكى طريقة جديدة لعمل تارت من البطاطس بالبسطرمة

المقادير:

  • 9 حبات من البطاطس متوسطة الحجم
  • 2 حبة من الطماطم
  • زيتون اسود
  • حبة من الفلفل الاخضر الحلو
  • بسطرمة
  • 4 حبات من البيض
  • جبن موزاريلا

طريقة التحضير:

الطريقة :

1 – قومى بغسل البطاطس جيدا بالماء

2 – قشرى البطاطس و قطعيها الى اصابع ثم قومى بقليها فى الزيت الساخن فى مقلاة على النار

3 – يتم تتبيل البطاطس المقلية بالملح و الفلفل الاسود ثم توضع نصفها فى قالب و عليها قومى باضافة البسطرمة

4 – يتم اضافة الطماطم و الزيتون و الفلفل الى الصينية ثم قومى بوضع طبق اخرى من البطاطس

5 – يتم خفق البيض مع الملح و الفلفل الاسود جيدا ثم قومى بوضعها على الصينية بحيث تتوزع على الصينية بالكامل

6 – يتم رش الصينية بالجبن الموزاريلا

7 -ىضعى الصينية فى الفرن و اتركيها الى ان تذوب الجينة و تنضج الصينية

تقدم و بالهنا و الشفا

  Read more...

This article is copyright ©  مطبخ استراحة حواء


حلويات

0 التعليقات:

إرسال تعليق

شارك

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites