تعرفى الان على طريقه عمل البطاطس بالجمبرى الشهى قومى بتحضيره و احصلى على افضل مذاق شهى الان من خلال وصفتنا المميزة النتالية
المقادير:
-
12 حبة من البطاطس
-
2 معلقة كبيرة من الزيت
-
بصلة مفرومة
-
ربع كوب من المشروم
-
كيلو الاربع من الجمبرى المقشر
-
كوب و نصف من اللبن
-
2 مكعب من المرقة
-
نصف كوب شبت
-
ملح و فلفل اسود
-
معلقة كبيرة من دقيق الذرة
طريقة التحضير:
الطريقة :
1 – نقوم بلف كل ثمرة من البطاطس فى الورق الالمونيوم
2 – نضعها فى الفرن على درجة حرارة 220 لمدة ساعة الا ربع
3 – نضع طاسة على النار و نضيف اليها البصل و نضيف اليهم الفطر و نقلب المكونات معا
4 – نضيف اليهم الجمبرى و البن و مكعب المرقة و نضيف اليهم الشبت
5 – نضيف اليهم الفلفل الاسود و نقلب نضيف اليهم دقيق الذرة و نقلب
6 – نحضر البطاطس المشوية و نقوم بفتحا الى نصفين و نزيل جزء من الحشوة
7 – و نضيف اليها الخليط و ترص فى طبق التقديم
بالهنا و الشفا
1 – نقوم بلف كل ثمرة من البطاطس فى الورق الالمونيوم
2 – نضعها فى الفرن على درجة حرارة 220 لمدة ساعة الا ربع
3 – نضع طاسة على النار و نضيف اليها البصل و نضيف اليهم الفطر و نقلب المكونات معا
4 – نضيف اليهم الجمبرى و البن و مكعب المرقة و نضيف اليهم الشبت
5 – نضيف اليهم الفلفل الاسود و نقلب نضيف اليهم دقيق الذرة و نقلب
6 – نحضر البطاطس المشوية و نقوم بفتحا الى نصفين و نزيل جزء من الحشوة
7 – و نضيف اليها الخليط و ترص فى طبق التقديم
بالهنا و الشفا
This article is copyright © مطبخ استراحة حواء
حلويات
0 التعليقات:
إرسال تعليق